.::^_~::. Heartbeat ker tu?

 

image

Pernah dengar tentang Heartbeat tak?..saya baru jer tau pasal Heartbeat ni, so kat sini saja jer nak kongsi info yg saya tau…

Heartbeat ni lebih kurang ngan kedai hadiah lah tapi kedai secara online….kat Heartbeat ni..ada pelbagai hadiah yang dijual spt baju, mug, frame gambar, tiles, badge dan byk lagi lah…bukan tu aje…pelanggan boleh design sendiri hadiah yang di mau..dan yang pasti harganya berpatutan…

image

image

Sapa2 yg ada blog, blh ler iklankan Heartbeat ni kt blog masing2, tapi kena daftar dulu…jgn risau, ianya free jer…

so kalau nak tau lebih lanjut tentang Heartbeat nih silalah  klik link kat bawah yer…or klik jer banner heartbeat kat atas..

image

Http://www.heartbeat.my

signature

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: