Holiday at Bali Part 1 : Masanya telah tiba

Eh..bercuti kat Bali….kat mana tu???? Well saya rasa semua orang tau Bali tu kat mana…Even Mummy saya pun tau Bali kat mana..kalu tak tau juga ..search aje kat google mesti ada punya….
Macam tak percaya jer nak gi holiday kat Bali nih …nasib baik ada Air Asia..(Thank you Air Asia)…bukan sekadar mimpi tapi kenyataan
Selepas beberapa bulan menanti akhirnya masanya telah tiba, me dan kawan2 akan gi holiday kat Bali…yahoooooo
So sebelum gi sana, kenalah cari info tentang Bali terutama sekali tempat2 menarik yang akan dilawati dan juga apa perkara yang perlu dibuat dan tak boleh dibuat kat sana nanti…
Bila nak gi Bali ni??? kita sambung nanti @  Holiday at Bali Part 2 : Pengembaraan Bermula (Wah macam Upin&Ipin lah pulak..kekekek)…



Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: