Kalau Dah SLEEPY…..

Ni lah akibat bila mata dan pedih2 dan rasa mengantuk…...jadi aku tulislah entry kat blog..at lease kurangler cket rasa ngantuk nih…tp sebenarnya tak tau nak tulis pe kt entry ni……… I HAVE NO IDEA……almaklumlah aku bukanlah seorang penulis yg baik…..entry tak best pun tak pe yg penting ada …….hahahah aku syok sendiri…
image
…baru teringat hari nie aku dah update TTMIK  Level 4 lesson 30….tak sangka dah masuk lesson 30…tak sabar nak updade level 5…jgn tak sangka learning korean is fun and interesting…..
..eh ada lagi…just nak sharing2 this quote….
Fake friends are like shadows. They are there during your brightest moments, but disappear during your darkest moments”
and
Life is a road and you are a car. You must decide what to follow, the navigation system or your instincts.
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: