MIDAS…Korean Drama Yang Aku Rasa Best..


image
Bulan ni ada lagi Korean Drama yang aku rasa best & aku rasa aku takkan missed tgk setiap episod…MIDAS itulah tajuknya…boleh tgk kat Astro One HD or kalau rajin tu..leh tgk kat Mysoju or Kimchi Drama. Kalau hati dah terpaut ngan drama2 korea ni..pantang ada drama baru mesti nak tgk…mengalahkan drama tempatan pulak…semasa buat entri pun tgk tgk drama korea The Thorn Birds kat KBS World…
..napa aku rasa citer ni best?…selain dari pelakonnya yg cantik & hansome sedap mata memandang lah katakan…jalan citernya pun agak menarik. Dan yg lebih menarik untuk ditgk sebab drama ni dalam bentuk HD..itu jer kot setakat ni..

image
Nak tau lebih lanjut tentang MIDAS klik kat sini
signature
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Sila datang ambil poster di blog saya yer... :) Terima kasih...