Nak Promote Contest Orang Lidi Berkata…

Haaa ni nak promote cket pasal contest Orang Lidi Berkata..tak sush senang jer..just lukis orang lidi pastu letak dialog…5 minit blh siap…kekekekek…nak tau lebih lanjut jenguk2lah link kat bawah…ada syarat2 nya tau..
image
Nantikan kemunculannya….bila Orang Lidi Berkata..hahahaha….Smile
Psstttt ada lagi…tarikh tutup 1 MAY 2011 hadiah  spt kat bawah….
  • 1st place : RM 30 + special doodle + blog akan direview di sticky post selama seminggu.
  • 2nd place : RM 20 + special doodle + blog akan direview di sticky post selama seminggu.
  • 3rd place : RM 10 + special doodle + blog akan direview di sticky post selama seminggu.
  • 5 hadiah saguhati : special doodle + blog akan direview di post biasa.
  • yang pengalah tu, blog mereka mungkin akan direview sahaja
Nopija, kathy & Azie jom jenguk2 contest nih..
      signature
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: