Saya Blogger Gila Trafik


image
Huh..betul ke nie…aku gila trafik ker?…kalau dulu takde rasa sanggat, tapi sejak 2 menjak ni ada rasa sikit…wpun tak banyak ada ler juga…..korang mesti tau kan napa traffic penting bagi blogger…mana2 yg tak tau tu meh saya bg tau
Kepentingan - Dapat tambah follower, tambah comment kat entry dan boleh jadi glamor tau kalau trafik tip top….klu ada yg pasang iklan, kemungkinan income meniggkat sangat tinggi…semua org nak tambah income kan????
Apa saya buat utk tambah trafik nih -  – Biasanyer saya blog walking…tinjau2 blogger lain, pastu tinggal jejak,letak komen pada entry dan lastly saya follow mana2 blog yg saya berkenan…tu jer lah yg saya buat setakat ni…
Kalau nak join Blogger Gila Trafik klik kat sini
signature
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: