SBS Gorealra 3.0 & Young Street

 

Mungkin ramai tak tau SBS Gorealra 3.0 nih..of cause lah sbb radio ni live from Korea…saya baru jer berjinak2 nak dengar radio nih…Radio nih ada 2 channel PowerFM & LoveFM.

To improve my language skill, sometime i have to listen Korean language. Alhamdulillah faham ler cket2 Winking smile

Pe yg bestnya radio nih….kepada peminat Super Junior mesti nak dengar radio nih….Heechul Youngstreet akan  ke udara pd pukul 8.00-10.00pm waktu Korea….saya tak pernah dengar lagi sebab baru jer downlaod Gorealra 3.0 player…kalau tak download pun blh dgr gak, tp application terhad ler..

The problem is,kalau nak download semua dlm bhs Korea..so mana2 yg blh baca takde masalah….tapi tak susah sgt pun…

well lagu2 yg diputarkan pelbagai, bukan jer pop ek..ada rock, trot, ballad & ect…

Okeylah klu nak dengar Gorealra radio blh ke lik nih Daum Widget Bank. Kalau nak download klik Gorealra 3.0….itu jer..Selamat mendengar Smile

p/s: Nak dgr Sukira tp kena register..Sad smile

signature

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: