Lagi Kisah Poco-Poco

Salam pagi sabtu…awal2 pagi dah online, sebab lepas ni nak pergi opis  lagi, ada kerja dan pasti hari ni tak sempat nak mengupdate  blog. Jadi awal-awal pagi dah menyelitkan diri depan lappy ni.

Baca online paper hari ni ada terbaca berita tentang Poco-Poco. Kalu sebelum kalau tak silap Poco-Poco diharamkan tapi hari ni Boleh pulak asalkan tidak bertentangan dengan islam. Nak tau berita lanjutnya gi kat sini.

P/s: Pagi-pagi dah bising ngan bunyi hon kereta. Napalah orang tu tak reti nak pindah kereta dia (dah tau block kereta orang pandai2 lah pindah). Tak pasal2 tuan punya kereta tu terpaksa membunyikan hon.Perut pun dah lapar.

signature

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Norhafiza said...

mm kakNo dah baca tadi..takpe la kan asal tak bertentangan dgn agama ok..sebab kakNo tengok ada yg tukar 'bunga' step tu hehe..

mmm biasa la kan klo duk area tu..tahap kesabaran yang tinggi amat diperlukan..ramai gak kenkawan kakNo duk sana tp rumah yg baru tu..

ohya, nnt ija letak alamat website ija kat shoutmix kakNo tu ek..senang kakNo nak datang singgah hehe..pastu tinggalkan link ija kat bawah sekali blog kakNo..