Pagi yang membosankan tapi “the weather is nice”

Kenapa rasa sangat bosan hari ni (tak tahu punca). Mungkin bukan saya sorang jer ada perasaan sebegini. Bukan minta pun nak rasa bosan, perasaan ni datang ikut suka dia aje…tapi jgn jadikan alasan rasa bosan ni untuk tidak menalankan tanggungjawab kita. Bosan-bosan jugak, tapi kerja kena jalan ok…

Kalau kita bosan baca buku, jangan kata bosan, apa kata kita kata “bestnya baca buku”. Begitu juga dengan kerja,kalau kita asyik kata bosan, konfem akan rasa bosan sepanjang hari….so “Bestnya hari ni”

DSCN0502Gambar : Sekadar hiasan

P/s: “the weather is nice” best kalau gi picnic..”but a little bit hot” (kat opis) sebab aircond tak berfungsi (mcm sauna).

signature

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

tak suka rasa bosan...

Norhafiza said...

kakNo suka lepak pantai klo bosan hehe..