Tom & Jerry Show….

 

image

Entri yg saya nak citer ni mungkin bosan cket..tgk tajuk dah tau kan..pe lg pasal cartoon lah.. Mesti kenalkan sapa dia Tom & Jerry ni kan…ni lah salah satu cartoon yang saya tgk dari sekolah rendah sampai sekarang nih(dah kerja)…tak pernah bosan walaupun tgk episode sama berulang kali….

Tak kiralah samada diorang ni bersama,

 

image

image

atau

Bergaduh,

image

atau

Dgn tipu helahnya, kejap kawan baik, pastu tiba2 jer gaduh, terkejar sana terkejar sini…

image

Tapi saya suka tengok…bukan jer klakar, nampak kiut pun ada, especially Jerry,tapi Tom pun comei jugak..At least hilanglah cket stress bila tgk aksi2 mereka berdua ni..boleh gelak sorang2 tau..Paling best bila tgk ngan anak sedara umur 4 tahun…

Ni dia pencipta watak cartoon Tom & Jerry

Korang pulak mcm mana,tgk cartoon tak ni..?

image

signature

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: