" SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "


Penulis Senja by Mas Ahmad Safwan
Hari ni teringin nak join segmen blog review by penulis senja. Nak join segmen ni senang dan mudah. Apa yang perlu korang buat adalah seperti kat bawah ni:
1. Korang follow blog ps ( tak wajib )
2. Buat entry khas untuk segmen ps bertajok " SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "
3. Dalam entry korang .. letak HEADER cool bawu ps kat atas tu ... cool ke ?? ntah la .. mas ahmad safwan kate cool .. ekekek
4. Dalam entry korang tu .. korang cakap ape yang korang suke dan ape yang korang tak suke dari blog ps nih .. ( WAJIB )
5. Ti taw 2 blog yang korang suke ( tak yah letak header dorang )
contoh : saye suke blog : MAS AHMAD SAFWAN DAN PAKCEK BIOLA
6 . Dah siap entry hanta kat entry nih ... !!!
Apa yang saya suka : Saya suka background blog ni. Sangat serasi dengan Blog Penulis Senja.
Apa yang saya tak suka : Susah nak cakap apa yang saya tak suka tentang blog ni.
Dua blog yang saya suka : Dapur Tanpa Sempadan dan Chybee
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

waN Mohd Salim said...

peerghhhhhhhh hehee ... thnks ye ..

waN Mohd Salim said...

akak saye tak leh amik header .. cemna nak review .. tolong bukak .. saye nak amik header nih

waN Mohd Salim said...

same2 . hee