Suatu Petang…

Hari ni, tidakku sangka, tidakku duga…hati aku tergerak membeli sofa yang tak pernah terlintas kat hati ini nak memilikinya…yer lah selama ni living room ala ala Jepun, duduk bersila ajer..

Setelah meronda kedai2 perabot..aku berkenan pada sofa yg kaler grey hitam nih walaupun hati berkenan kaler putih. Malangnya takde….harga aku tak nak tulis kat cni…agak2 berapa?…Murah jer pun,kalau tak aku tak beli…ni dia, yang jadi mangsa posing kat sofa ni ialah my lovely teddy…

낾

An evening on my sofa While listening to this song Awan Nano Sung by Hafiz

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: