Fiction?

 

Fiction By Beast

Ni maybe bukan lagu baru…tapi sebelum ni tak pernah dengar habis…petang tadi ntah macam mana boleh tertengok Music Bank kat KBSWorld, biasanya tak sempat nak tengok. Bila dengar habis, boleh tahan jugak lagu nih..So, tak hairanlah lagu ni dapat no.1 carta Music Bank. Masa tengah buat entry ni, saya tengok Dream Concert kat KBSWorld & group ni  nyanyi lagu Fiction live…..ELF kat luar sana mesti tengah tengok program ni kan…sebab MC nya Kim Hee Chul…dan juga Song Jung Ki dan Gu Hara..

signature

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

^ai-mie : 아이-미^ said...

lagu baru dear... by da way, unnie pun baru ltk entry lagu ni smalam... bestkan lagu ni... suka time dorang dance...

Kujie said...

saya pun suka tgk diorang dance...simple dan bersahaja..

^ai-mie : 아이-미^ said...

nae... simple dance... sng nk follow... :)