MISI HARI INI - RED VELVET CAKE

Alhamdulillah....berkesempatan lagi berjumpa dengan hari Jumaat nan indah ni....tapi napalah hari nan indah ini aku sakit kepala (migraine kot) dah telan ubat, harap2 jap lagi legalah...
Sebenarnya misi ni dah lama nak buat tapi tak terbuat2 juga...mungkin kena tambah sedikit tahap kerajinan kot.
Bila tengok kat blog2 masakan & baca komen2 tentang Red Velvet Cake ni, teringin nak makan & nak try buat..saya ni sebenarnya suka memasak...lebih2 lagi bab2 baking & buat pastry..ooohhh best...Bahan2 nak buat kek nih dah ready, nak buatnya tu tak tau bila akan terlaksana....harap2 minggu ni misi tercapai...Kalau nak resepi Red Velvel Cake klik kat sini Easy Recipe Online . Sangat2 easy.