TAK COMPLETE LAGI LAH..

Waaaa....misi tak complete lagi lah...nak tau misi apa, klik kat sini. Nak buat macam mana yer nak bagi misi ni tercapi...
"Tu lah kau malas sangat,padan muka....lain kali jgn nak letak2 misi kalau tak leh nak buat"
Haaa kau dah kena..tak pasal2 marah diri sendiri...
Pe2 pun usaha tangga kejayaan..

Making Kimchi ----Done
Bake Red Velvet Cake ----Not yet (akan dilaksanakan minggu ni juga)

Tak sabarnya nak menyempurnakan misi nih,sebabnya tak sabar nak makan kek tuh....
Haishhh...kalau tak kawal nafsu makan nih...bertambah lagilah KG yang sedia ada nih...

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: