Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea



Tanggal 22 Ramadan...lebih kurang 1 minggu lagi umat islam akan menyambut Hari Raya....wah terujanya...macam mana dengan korang????
Well hari isnin yg indah ni (walaupun cuaca agak panas) saya telah men"join"kan diri untuk GA dari Asmara Life...
Teruja sangat2 bila tengok hadiahnya....
Setakat ni tak pernah dapat lagi GA dari mana2 penganjur....kalau dapat kan best...especially souvenir dari Korea..kalau dapat chopstik tu lagi best...
Cenderahati yang akan diberi kepada pemenang adalah seperti berikut

Cabutan pertama,
  1. Fridge Magnet Jepun
  2. Brooch berkualiti dari Korea
  3. Chopstik besi Korea
  4. File size A4 berwajah artis Korea
  5. Snack makanan dari Jepun

Cabutan Kedua
  1. Fridge Magnet Korea
  2  Kipas tangan dari Jepun
  3. Sepit kuku berlambangkan Korea
  4. Key chain Jepun
  5. Snack makanan dari Jepun
 
Macamana...teruja tak.....
Tarikh tutup penyertaan 22 September 2011, masih sempat lagi kalau nak join....so apa tunggu lagi jom kita gegar GA nih...
 




Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Asmara said...

Salam kujie. Terima kasih sudi join, terharu rasanya. Mudah2an ada rezeki InsyaAllah..