Cave Of The Golden Rose

Ingat Fantaghiro?ingat Ramouldo? yang pasti mesti ada yang ingat ngan Tarabas...bila bercakap tentang watak2 nih mesti ingat lagi ngan citer Cave of The Golden Rose...mana yang pernah tgk tu..dah tentunya ingat citer ni....citer di alam fantasi bila batu boleh bercakap...hehehh.....Kalau tak silap...kat tv ada ditayang semula citer ni...
Sebenarnya dah lama google citer ni...nak cari download link tapi tak jumpa2..ada episode yang terlepas tgk..
Dan akhirnya tanpa diduga terterjah kat web nih...berdesup.com dan ternyata kat web ni ada link download Cave Of The Golden Rose..(senyum sejenak)...Dan Twilight Saga pun ada...(waiting for Breaking Down: Part 1)..

Nak download Cave Of  The Golden Rose? Klik kat SINI 


Image : Google.com
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: