こんにちは...

salam annyeonghaseyo and こんにちは (Kon'nichiwa)....best ker learning japanese...macam best,tapi nampak susah jer...mungkin lagi susah dari learning korean...walaupun agak susah especially nak ingat japanese character tu...me try juga nak study sikit2...kira2 bertambahlah kemahiran bahasa...walaupun study korean tak khatam2 lagi...heheh

So...untuk memudahkan pembelajaran...me download beberapa aplikasi untuk study japanese nih...nasib baik ada galaxy tab...kat android market ada banyak aplikasi khas untuk study japanese nih....yang free ada & yang tak free pun ada ..pilihlah yang mana2 suka...

persoalannya...mampukah diri ini untuk study japanese language ni...i will try my best....sambil2 belajar blh gak isi masa lapang....best gak belajar bahasa nih......lepas ni boleh ler calling calling nobita or doraemon....hehehe

time to say annyeong.....

Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Nurul Aisyah said...

fuyoo sy pun suke belajar bhasa jepun tp sy ada cikgu huhuh..dia engineer tp ajar sy..dulu lah tp still in contact..cikgu tu ajar sc best tp pandai cakap jepun tulis tulisan jepun...sy pun ada belajar skit..huuhu