Learning Language

since i learn Korean language 2 year ago (i think so)..now i can understand  a bit…i try to watch Korean drama without the subtitle,sometime i smile and laugh…OMG i can’t believe it, i understand it….hahaha i proud myself…that all
안녕
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

Ami Manaf said...

and i'm still learning and still need the sub... wee~

LaVeNdrA said...

blaja kt mane

Kujie said...

Ami Manaf: mula2 memang perlukan sub..
Lavendra: saya blajar online jer, kt www.talktomeinkorean.com..free,skrg dh masuk level 8.

Ami Manaf said...

same with me... belajar online jugak... dah boleh baca hangul but the meaning tak berapa nak tahu sangat... thanx for the link... lehla belajar dekat situ plak anti... :)

Hans said...

wahhh...bestnyaa....sebab bila tgok subtitle selalu maksudnya lebih literal berbanding yang sebenar :-)

Kujie said...

Ami Manaf : Klu dh tahu baca oklah tu, lps ni nk kena study vocabulary pulak..

hans: Betul tu,ada kalanya subtitle lari sikit dgn apa yg d ckp..

kadang2 buang tabiat tak tgk buletin utama tapi tgk news korea(391)

ChiLaBaey's Spot said...

Baguslah dapat menguasai bahasa luar... Insyaallah saya akan update tentang percutian di Bandung nanti yer... Teruskan bersama blog tak seberapa dari saya...