Lagi Beberapa Minit Dan Perut Pun Dah Lapar

Salam blogger...tak lupa juga annyeong chingu ya...phewww lagi beberapa minit nak balik..but still curi2 masa update blog...2 hari lepas and semalam cuti, hari ni kerja and tomorrow cuti lagi,ikutkan hati nak cuti jer hari ni,blh lah balik kampung..tapi dah ramai yang cuti pulak...so menghadirikan dirilah ke tempat kerja..bagi peluang orang lain pulak bercuti...
yang bestnya kerja time cuti sekolah...jalan tak sibuk macam biasa..keluar lewat still boleh sampai tepat pada waktunya..
perut tengah lapar ni..and teringat udon kat peti ais...kita masak-masak udon lah malam ni,makan-makan sambil-sambil tengok Running Man..

annyeong...


Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: