Bila Rasa Ini..

Assalamualaikum...annyeonghaseyo chingu..salam merdeka raya,syawal bakal berlalu, tetapi suasasana raya masih terasa..

Me dah tukar template baru. still mengekalkan warna putih, simple jer.tak letak banyak benda, kalau boleh nak meminimakan aplikasi...idea utk header baru tak sampai2 lagi...

Mood hari ni ok2 ajer,huhuhu.why??sebab sejak pagi tadi badan macam masuk angin, rasa tak sedap badan, mungkin gastrik or bolehjadi tanda2 nak migraine...

Me still meminati drama korea and now watching  Heaundae Lover kat KBS World. Drama ni agak menarik minat saya untuk menonton, romantik komedi drama..mungkin ada yang tak suka, tapi saya suka..i can improve my korean language...



Drama Adam & Hawa pun agak menarik juga. Seperti biasa cerita adaptasi novel. Ditayangkan kat Astro Mustika HD. Rasanya tak semua dapat menonton drama ni. Tapi minggu ni satu episode pun tak tengok, mata mengantuk, tak larat nak tunggu. Habis Heaundae Lover terus tido.

Me agak sibuk, hias opis sempena hari merdeka yg lepas. My office join pertandingan..so everyone menghis opis dengan sakannya...pacak bendera banyak2...sana sini ada bendera..yang penting meriah..ditambah lagi dengan sesi painting ..And next week join perbarisan...berkawat kiri kanan kiri,buat ala kadar jer.

i dont think i akan masak malam ni..so disebabkan tadi dah terbeli bread i think i akan makan bread ajer..yang penting kenyang. Tiba-tiba teringat Korean sweet and spicy chicken wing. Pedas tapi sedap

Me dah lama tak blogwalking, rasanya kena tambah kerajinan untuk blogwalking. Macam lama dah menaip, berhanti dulu sebelum terlebih page..

Salam, annyeong...


Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: