Bukan Kare Pan

Assalamualaikum and annyeonghaseyo...

Minggu lepas dengan tak sengaja terbaca berkenaan dengan kare pan di blog Izah Muffin Lover...meleleh air liur tengok gambar yang diupload. Dan dengan semangat yang berkobar-kobar terus merajinkan diri untuk membuat kare pan dipagi sabtu..Sebelum tu terima kasih kepada tuan punya resepi.

Tapi saya derhaka sikit, tak ikut resepi, bersesuaian dengan tajuk entri 'Bukan Kare Pan'. Sebabnya, inti kari diganti dengan inti durian. Ni gara-gara malas nak buat inti kari dan disebabkan adanya stok isi durian kat dalam freeze. Yang pasti sedap. Kalau nak resepi boleh  gi kat web Izah Muffin Lover...thanks for the recipe..

Jom layan gambar


Sebelum digoreng


 Size tak sama



Durian filling

Lepas ni nak try inti kari...baru boleh banding mana lebih sedap...ok bye annyeong..
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Liza said...

apa2 inti pun sedap kan sbb dia rangup...ihihhi

Ija said...

memang sedap..lebih2 lagi makan time panas2, terasa kerangupannya..