Dah Sold Out


Salam...
Cuaca pagi kat kampung best sebab ada embun pagi yang sejuk-sejuk aja bila lalu.
Perancangan awal, hari ni nak balik ke tempat kerja, nak balik semalam tapi still tak puas berada di kampun. Kalau ikutkan rasa hati memang tak pernah pusa pun.
Jam 6.30, my daddy dah berada di terminal express (feri penumpang) untuk beli tiket. Tapi nasib tak menyebelahi, tiket dah sold out. Bukan saya sorang,ramai yang tak dapat tiket,terutama student. 
Alangkah baiknya kalau tiket boleh dibeli lebih awal. Esok dah mula kerja, nampaknya esok terpaksa ambil cuti rehat.Terkorbanlah cuti rehatku =( .
Ini lah risiko yang dihadapi bila balik bercuti pada musim perayaan.
Bila tiket dah sold out
Share on Google Plus

About Ija

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: